קסנאגיס 0.5 מאוד מודאגת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/01/2021 | 03:41 | מאת: מאור

בת 35 רציתי לדעת האם תקופה של חודש רצוף שלקחתי קסנאגיס במינון 0.5 פעם ביום כדור זה גורם להתמכרות ? מאז שהפסקתי אני לא מצליחה להרדם בלי הכדור וכל הזמן קר לי ויש לי עקצוצים בגוף זה יעבור?

15/01/2021 | 10:05 | מאת: מני

זה יעבור, אלו תופעות גמילה זמניים לכמה ימים. חודש מספיק בשביל להתמכר, אם כי כמדומני שבדרך כלל לוקח יותר זמן. את מוזמנת לחכות למענה הדוקטור לאישור הדברים. בהצלחה.

16/01/2021 | 19:30 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלושה שבועות של שימוש גורמים להתמכרות! הגמילה צריכה להיות מבוקרת ובהדרגה ותוך טיפול חלופי!

מנהל פורום פסיכיאטריה