שאלה בנוגע לתרופה נגד חרדה לוריין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/01/2021 | 19:25 | מאת: אסי

שלום דוק אני נוטל כבר תקופה של כמה חודשים לוריוון רוב הזמן זה היה 1 ליום ובימים האחרונים יש צורך ב2 כי הלחץ חוזר אליי השאלה אם פשוט לקחת כרגע 2 וזה בסדר? או עדיף לשנות תרופה וכך אולי יספיק מינון מופחת רק רציתי לציין שהרופא אישר לי לקחת 2 אבל אני לא בקשר איתו כבר תקופה

12/01/2021 | 22:15 | מאת: מני

אני יודע מתשובות רבות של הדוקטור בעבר שהוא בכלל לא בעד שימוש ממושך בבנזודיאזפינים, שביניהם לוריוון. יש לטפל במקור הלחץ, למשל: אם זה חרדה- כדור נוגד חרדה, אם זה לחץ בעבודה- מעבר לסביבת עבודה רגועה יותר וכן הלאה. בכל מקרה, אם הדוקטור שלך אישר 2 בעבר אזי שזה מותר גם כיום כמובן. בהצלחה.

13/01/2021 | 16:03 | מאת: מני

תיקון קל: מותר גם היום באם לא נתחדש שום מצב רפואי שלא היה קודם, המגביל את השימוש.

16/01/2021 | 19:27 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

טיפול ממושך בבנזודיאזפינים הינו טעות טיפולית חוזרת!

מנהל פורום פסיכיאטריה