מחשבה קשה לא יודעת למי לפנות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/01/2021 | 18:18 | מאת: מיטל

הי, אני בת 26 רווקה, יש לי מחשבות קשות על עקרות ואני לא יודעת למה, לא ניסתי להביא ילד אף פעם כך שזו לא הסיבה, אני בריאה ואין כל בעיה כזו שעלתה מתישהו או מהסביבה הקרובה שלי בעיה כזו. זה פשוט רודף אותי ומטריף.המחשבה הזו שאולי אני עקרה נכנסת לי לראש ורודפת אחרי במשך ימים שלמים, איך אפשר להפסיק עם מחשבות מסוג כזה, איך אפשר להתמודד, אני מרגישה שאני דוחקת את זה אבל זה עוד יותר מכה בי. זה עושה לי רע, איך אפשר להתמודד?

11/01/2021 | 10:56 | מאת: מני

יש לפנות לפסיכיאטר, לספר לו על המצב והוא ימצא פתרון מן הסתם. בהצלחה.

16/01/2021 | 19:19 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

בהחלט כן לגשת לפסיכיאטר. וכי למי?

מנהל פורום פסיכיאטריה