תרופות הפסקה טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/12/2020 | 17:46 | מאת: ינון

שלום מי שלקח או לוקח כדורים כמו ציפרלקס ותרופות דומות או כדורים מקבוצת הבנזודיאפינים לוריבן קלונקס אסיוול שזה שתי סגנונות שונים של כדורים בזמן שהוא מפחית את הכדורים ורוצה לרדת מהם אם הוא עושה יעשה פעילות גופנית כמו ריצה זה יעשה את תופעות הלוואי של הכדורים יותר קשות או שזה יותר יועיל ויעזור לגוף מבחינת תופעות הלוואי בזמן ההורדה הפסקה של הכדורים זה יפחית את התופעות לוואי ?

12/12/2020 | 18:09 | מאת: מני

תלוי באילו תופעות לוואי מדובר. כדאי לפרט לדוקטור של הפורום את התופעות.

26/12/2020 | 18:41 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

פרט.

מנהל פורום פסיכיאטריה