תופעות לוואי של כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/12/2020 | 14:36 | מאת: מאיר

שלום אני בן 31 עקב חרדות אני נוטל קלונקס 0.5 כבר שנה ותשע חודש במשך התקופה הזאת כדור לפעמים שתיים של 0.5 ידוע שאלו כדורים לזמן קצר בלבד בכול זאת המשכתי איתם הרבה מעבר לזה כעת אני בתהליך ירידה מהכדורים האלו לחלוטין. בימים האחרונים אני רואה מטושטש טלוויזיה מרחוק ואת הכתב למשל אם זה דברים שיש בהם תרגום בעיקר דברים שרשומים יחסית בקטן אבל גם כתב יותר מקטן, מקרוב אני רואה טוב מאוד ובכללי דברים שהם לא טלוויזיה אני רואה טוב מאוד אבל גם לפעמים דברים שהם לא טלויזיה אני רואה קצת בטשטוש בעיקר מרחוק ולעיתים רחוקות מקרוב מה יכולה ליהות הבעיה הזאת ? האם יכול ליהות שזה תופעות לוואי מהכדורים ? והאם זה מצריך משקפיים או עדשות או כול דבר אחר ? או בכלל איזה סיבות אחרות יכולות ליהות למצב שתיארתי ? ומה מומלץ לעשות במצב כזה אשמח לתשובות לכול השאלות...

12/12/2020 | 17:38 | מאת: מני

התשובה העונה על כל השאלות גם יחד היא- שכדאי מאוד לעבור הערכה אצל רופא עיניים ולתאר לו את מצבך. לכאורה זה לא קשור לגמילה מהקלונקס, אף שלא אומר זאת בהחלטיות כי אינני רופא. בהצלחה,

12/12/2020 | 17:40 | מאת: מני

שכחתי לציין שהרופא גם ימליץ באם צריך - על משקפיים וכדומה, של קריאה או של ראייה.

26/12/2020 | 18:35 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן

מנהל פורום פסיכיאטריה