מחקרים בפסילוסיבין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/12/2020 | 10:47 | מאת: איתי

היי ,שלום לכולם ,האם יש פה אנשים מקצוע עם נסיון עבודה בפסילוסיבין, או לחלופין בעלי רצון לחקור פסילוסיבין. אשמח להתקשר תודה איתי

05/12/2020 | 18:14 | מאת: מני

האם קיים אישור בישראל לערוך מחקרים בחומר הנ״ל??? לפי הידוע לי עד עתה, אלא אם תחדש לי אחרת (לי זה ידוע מהכתוב בויקיפדיה בערך שעל החומר), הבעלי אישור היחידים (נכון לסוף פברואר 2018, ובהחלט יתכן שקיים אישור יותר עדכני לקיום מחקרים כאלו גם בארץ, ואשמח אם תענה לי על כך בהמשך השרשור),לקיים את המחקרים בזה לטיפול בדיכאון עמיד בלבד, באישור הfda האמריקאי, אלו מכוני מחקר מאוד מעטים בצפון אמריקה ובבריטניה. איני יודע על מיקומים מדוייקים, אך אולי ניתן למצוא מידע באתר שאליו מפנה ויקיפדיה, בקישור הבא: https://www.hcplive.com/view/fda-approves-landmark-psilocybin-trial-for-treatmentresistant-depression ונראה מה ידוע על זה לדוקטור של הפורום. בטוח הוא שבפרט בארץ שלנו (במכל שכן מבשאר העולם ואפילו בבריטניה וקנדה/ארה״ב)- מידע מפורט אודות טיפול רפואי בפסילוציבין הוא נחלתם של מתי מעט מאוד ויחידי סגולה. שוב, אשמח לפרטים באם אתה מוכן לחלוק את המידע שבידך עם חברי הפורום. בהצלחה וכל טוב, מני.

05/12/2020 | 18:19 | מאת: איתי

אין לי הרבה מידע לגבי מחקרים קלינים וטיפול פסיכיאטרי, בגלל זה אני שואל. אני כיום עובד במחקר בוטני עם פסילוסיבין, ולדעתי מתבקש והגיע הזמן להתחיל לחקור גם בישראל. ולכן אני מחפש אנשים שיש להם ידע או רצון לטפל בעזרת פסילוסיבין,

05/12/2020 | 19:00 | מאת: מני

אה בסדר, תודה.

05/12/2020 | 19:11 | מאת: איתי

אפשר לפנות אלי ב[email protected]

26/12/2020 | 18:23 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

קודם כל ועדת הלסינקי

מנהל פורום פסיכיאטריה