תופעות לוואי של תרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/11/2020 | 20:39 | מאת: בת אל גואטה

שלום, הבן שלי (8), קיבל בעבר ריספונד שגרם לו לריור יתר כתופעת לוואי. כשהפסקנו את התרופה הריור הפסיק. עכשיו התחלנו תרופה בשם סרוקוואל וגם היא גורמת לו לריור. האם יש תרופה שמיועדת לטיפול בתופעות של נשיכות ידיים ובעיות התנהגות ואינה גורמת לריור כתופעת לוואי? תודה.

25/11/2020 | 09:21 | מאת: מני

כל התרופות האנטי פסיכוטיות עלולות לגרום לכך כמדומני, אך לכאורה יש תרופות שפחות סיכוי שיגרמו לכך, למשל אריפליי. כדאי לחכות למענה הדוקטור לאישור הדברים או גם הוספה עליהם. יום טוב והרבה הצלחה. מני

26/12/2020 | 17:56 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

פסיכיאטריה של ילדים אינה תחום התמחותי

מנהל פורום פסיכיאטריה