בעיות שינה עם תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/10/2020 | 08:50 | מאת: ירדנה

ד"ר חרמון שלום רב. אני נוטלת 200 מ"ג סרטרליין, בחלוקה ל2. בקר וצהריים. בלילה:1 "לשיאה", 2 וחצי ובן ו1 בונסרין. עדיין בקושי נרדמת ומתחילה לאכול בלילה. מה עלי לעשות? ניסיתי גם זורדום ללא פיתרון בעיית האכילה בלילה. ממש מתיש. אודה על עזרתך.

19/10/2020 | 16:05 | מאת: מני

זה ככל הנראה באשמת הבונסרין ויש להחליפו. לא שאני רופא, רק שמעתי שהכדור הזה גורם לתאבון מוגבר, והואיל ולוקחים בונסרין לפני השינה - ממילא פעולת התיאבון מורגשת בעיקר אז. יתכן שהוא גם מעורר אותך ולכן את לא מצליחה לישון, איני יודע אם יש לו פוטנציאל לעורר. את יכולה לבדוק זאת בעצמך - על ידי שתשאלי את עצמך האם היה לך בעיות בשינה לפני הבונסרין? איני יודע האם ניתן לקחת בונסרין בבוקר (ועל ידי כך להיפטר מבעיות ההירדמות). כך או כך, בעיית הזלילה תישאר, ועל כן יש להחליפו ככל הנראה. כמובן שאם את יכולה לחכות למענה דוקטור חרמון - עדיף, ורק נותן מענה זמני עד למענה הדוקטור, מידע שצברתי אודות חלק גדול מהכדורים הפסיכיאטריים. בהצלחה, כל טוב. מני

19/10/2020 | 22:21 | מאת: ירדנה

תודה רבה

21/10/2020 | 10:26 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן צריך לשקול להחליף התרופות!

21/10/2020 | 21:40 | מאת: ירדמה

תודה רבה, לאיזה תרופות היית ממליץ לשינה? האם גם ובן גורם לתיאבון??

25/10/2020 | 10:13 | מאת: מני

יש לשלוח שאלה לדוקטור באשכול חדש, הוא לא עונה על ישנים..

מנהל פורום פסיכיאטריה