מו"פ מחקר ופיתוח. שאלות אם יש מחקר רלוונטי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/10/2020 | 13:46 | מאת: דור

שלום הבנתי מידידה שהיא אחות רפואית שיש מלא מחקרים בנושאים פסיכיאטריים, אני חי עם סכיזואפקטיביות כבר כמה שנים ורציתי לבדוק אם יש אפשרות ל: א. לבדוק בMRI או סיטי או מה שרלוונטי את סריקת המוח שלי בשביל הבנת מצב יותר טובה (ראיתי גם בטד פסיכיאטרי שמדבר על זה שאפשר לאבחן דרך קט סקנס אבל זה בחיתולים ואני מוכן להתנדב כל עוד זה לא פולשני) ב. בדיקת תאימות לכדורים - פשוט משמין מהריספונד לאט לאט אבל בטוח ורוצה לחזור להיות רזה

12/10/2020 | 23:09 | מאת: מני

תשובות: א. בהחלט יש כזאת אפשרות. לפרטים תפנה לפסיכיאטר שלך. ב.חברת התרופות כצט עושה בדיקת נוירופרמג׳ן להתאמת טיפול פסיכיאטרי. אפשר להתקשר לכצט ולבקש מהם פרטים על הבדיקה וכיצד ניתן לעשות אותה, או לפנות לפסיכיאטר שלך גם בקשר לזה. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה