סירוס גבר בית חולים איתנים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/10/2020 | 10:14 | מאת: פ

מסרסים אותי בית חולים נותנים כדורים פעם קוראים לזה פנרגן פעם לוריבן בהמשך סרוקוול תופעת לוואי בכי בקול אווווווו מה עושים אני חסר ישע חסר אונים

03/10/2020 | 19:17 | מאת: מני

אין לך מה לדאוג, לא מסרסים אותך, בוודאות. אלו כדורים שעל פי נהלי הבית חולים אתה חייב לקחת על מנת להשתחרר, אבל הם לא מזיקים ואינם עושים לך רע. לא יקרה לך שום דבר רע אם תיקח אותם. אם לא תיקח- תישאר שם לנצח, ואתה כמובן לא מעוניין, אז תיקח ובהמשך ישחררו אותך לחופשי. בהצלחה ורפואה שלימה! מני.

03/10/2020 | 20:07 | מאת: פ

צודק לגמרה/100% תודה

20/10/2020 | 04:56 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נכון

מנהל פורום פסיכיאטריה