לוסטרל שעות לקיחה .

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/09/2020 | 22:24 | מאת: אודי

שלום כרגע לוקח לוסטרל 150 כל ערב הרופא אמר לעלות ל200 מה עדיף לעלות ישר ל 200 או קודם ל175 ואז ועם כן אז לכמה זמן ועוד שאלה איך עדיף לקחת בבוקר או בערב או 100 בבוקר ו100 בערב? ועם כן איך לעשות את המעבר? כלומר ערב לפני הבוקר וגם עד איזה שעה בבוקר תודה

30/09/2020 | 23:22 | מאת: מני

חיפוש קצר באינטרנט העלה לי תשובה ברורה (ואתה יכול כמובן באם תרצה לחכות לאישור הדוקטור על הדברים): מאחר ויש ללוסטרל זמן מחצית חיים ארוך של 26 שעות, אפשר ליטול בכל שעה ביום ובלבד שבכל יום יהיה באותה שעה, לא משנה עד איזה שעה ביום ואפשר גם צהריים לכאורה, אף שכמובן יותר קל לזכור בתחילת או סוף היום, בקימה או בהליכה לישון, אך אם מאיזושהי סיבה יותר נוח ליטול בצהריים, לכאורה אפשרי. את כל המינון לקחת בבת אחת (200 יחד) ואפשר לעלות מ150 ישר ל200, הואיל והמינון ההתחלתי של לוסטרל אינו 25 אלא 50, כך שכל עליה היא ב50. לכאורה התשובה נכונה, ועדיף כמובן באם אפשר לחכות למענה הדוקטור. באופן כללי לא חייב לחכות, כי ברוב הכדורים וגם בזה - העיקר לקחת ולא ממש משנה מתי ואיך. בהצלחה.

01/10/2020 | 06:47 | מאת: אודי

תודה על התגובה ההיתי רוצה תשובה מהדוקטור את ה200 מג איך עדיף לקחת 100 בבוקר ו100 בערב או 200 בבת אחת ועם כן בבוקר או בערב תודה רבה

20/10/2020 | 04:51 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן נכון!

מנהל פורום פסיכיאטריה