עדיין לא מתפקד מבחינה מינית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/09/2020 | 15:12 | מאת: דוד

שלום.לקחתי ביום רביעי וחמישי שעבר 4 מ"ג של רספרדל ואז ביום שישי ושבת לקחתי 2 מ"ג והפסקתי לחלוטין כרגע אני לוקח מהיום 10 מ"ג אריפליי 75 מ"ג ויאפקס 1000 מ"ג דפלפט 3 פעמים ביום דרלין וכדור לוריבן אחד בערב אני אובד עצות מתי ארגיש שינוי מהבחינה המינית?כמה זמן מקסימלי עליי לחכות?האם כתוצאה מנטילת רספרדל נהפכתי לאמפוטנט אני לא מרגיש כלום אבל כלום

25/09/2020 | 16:27 | מאת: דוד

אפשר תשובה ממישהו אני מאוד לחוץ שנגרם לי נזק לתמיד

25/09/2020 | 17:22 | מאת: דוד

מני בבקשה אתה יכול לעזור לי אני מאוד חרד שבעתיד לא אוכל להביא ילדים אני רק בן 39

25/09/2020 | 20:20 | מאת: מני

הדוקטור ענה לאחרונה למישהו שהתופעות המיניות הם הפיכות, כך שאין לך מה לדאוג ויעבור תוך תקופה קצרה של כמה שבועות לכל היותר.

25/09/2020 | 20:33 | מאת: דוד

שלום מני היקר!!!זה אני אותו אדם אני דודו גריסרו מנהריה אני הייתי מנהל פורום מתמטיקה בfxp תודה רבה לך!!!!!!

04/10/2020 | 21:37 | מאת: דוד

מני אני הפסקתי את הרספרדל ב20 לספטמבר ואז אני לוקח 10 מ"ג אריפליי והורדתי את מינון הואיפקס בעצת הרופא מ75 לחצי ומחר אני כבר לא לוקח יותר ויאפקס אבל הבעיה של האין אונות קיימת עדיין מה לעשות אני אובד עצות

05/10/2020 | 18:59 | מאת: מני

זה צריך לקחת איזה כמה שבועות עד שהגוף חוזר לעצמו מבחינה מינית. אחרי חודש לערך מעת ההפסקה המוחלטת של הרספרדל והויפאקס אתה כבר אמור להיות בסדר מהבחינה הזאת. תן לזמן לעשות את שלו, ואחרי חודש אם לא עובר- תקבע תור לרופא שלך (הפסיכיאטר) ותשאל אותו מה לעשות. תמיד ניתן לטפל בבעייה זו, כל עוד לא נוטלים כבר את הכדור הגורם לאימפוטנציה. הרבה בריאות והצלחה בחיים, מני.

05/10/2020 | 19:09 | מאת: מני

וסליחה שלא עניתי על הודעתך הקודמת...

20/10/2020 | 04:44 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן, הכל נכון!

מנהל פורום פסיכיאטריה