סירסו אותי עם תרופות המסרסות בן אדם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/09/2020 | 11:43 | מאת: א

באיתנים באשפוז חייבו לבלוע תרופות העושות שאי אפשר להביא ילדים לעולם פעם שמו בתוך הכוס מיים ובדרך כלל כמו כל כדור לבליעה מה עושים עכשיו? להתאבד למות מוות סופי ומוחלט?

18/09/2020 | 16:55 | מאת: א

למה להתאבד? מה עשית? יש לנו את אותו שם חחח...

18/09/2020 | 17:23 | מאת: מני

אם אותי היו מסרסים, בהחלט הייתי שוקל להתאבד.. למרות שכשאדם זר שואל אם להתאבד, אני נוהג לענות לו שלא, ושיסתכל על הדברים הורודים בחיים... אגב, אין כמעט מצב שהסתרסת מהכדורים, זה נדיר. שווה לנסות, אולי בכל זאת אתה יכול להביא ילדים ולא הסתרסת... מה שברור הוא שאכן אדם ללא ילדים הוא מסכן, מסכן מאוד... אל תתאבד, תהיה חזק, וגם אם חלילה הסתרסת- תשלים עם העובדה הזאת ותשתדל לנצל את החיים במילואם. אגב, באם יש לך כוח- כדאי לתבוע את המחלקה שנתנה לך את הכדור, באמצעות עורך דין, באם באמת הסתרסת. נקווה שלא...

18/09/2020 | 17:25 | מאת: מני

*(באם באמת) יתברר ש(הסתרסת) {תיקון לשוני}

18/09/2020 | 17:57 | מאת: א

מני, חבל שלא מסרסים אותך, לא צריך עוד ילדים כמוך.

19/09/2020 | 08:54 | מאת: מני

הנה דוגמא לאדם מגעיל בהודעותיו.. ועוד אתה אומר שאני מגעיל בהודעותיי, זאת למרות שבדרך כלל אני מצליח לעזור פה לאנשים, בשונה ממך שעוד לא נמצא גולש 1 שעזרת לו, אחד אפילו לא! כל ההודעות שלך באות להתנגד לפסיכיאטרים, ואילו ההודעות שלי- לעודד פסיכיאטריה. ממילא אתה לא מתאים לפורום פה; ממליץ לך להצטרף לפורום של עמותת מגן לזכויות אנוש, שם תמצא קהל שיקשיב לשטויות שלך... מגעיל, פשוט מגעיל...

20/09/2020 | 18:25 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

כל המצבים בהם יש ירידה בתיפקוד המיני הן הפיכים! תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה