כדאי לחסום את הגולש א׳ - מיידית.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/09/2020 | 12:56 | מאת: מני

בעקבות תגובותיו האחרונות. להגיד שהפורום לא מנוהל ביד רופא איש מקצוע, למרות שכן- זה הטרלה של ממש.יש הרבה טרולים משחיתים באינטרנט, וא׳ הוא אחד מהם. היה שלום, א...

11/09/2020 | 13:00 | מאת: מני

ולו רק בגלל שהוא לא עונה כפי שא רוצה שיענה...

12/09/2020 | 19:04 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הפסיכיאטריה מנסה בכל כוחה לתת מזור למצוקות נפשיות של מתמודדים. ישנם כאלה שבריאותם הנפשית של מתמודדים אינה לרוחם משום מה..

12/09/2020 | 20:51 | מאת: א

זו בעיה שהבריאות הנפשית של מתמודדים לא מעניינת, אבל גם מטומטם ללא רשיון ברפואה שעונה כאילו היה רופא, גם זו בעיה, גם אם זה מעניין אותו.

13/09/2020 | 06:53 | מאת: מני

בנתיים תשובותיי הגיוניות מתשובותיך, אשר גם אתה עונה- אם שמת לב.. לשאלות- ותשובות שאינם לרוח אנשי המקצוע. אני עונה לפחות לרוח אנשי המקצוע, וזה ההבדל הקטן. חבל מאוד שאתה עוד לא חסום..

18/09/2020 | 09:04 | מאת: א

החלק הראשון של המשפט נכון, הפסיכיאטריה מנסה בכל כוחה, הפסיכיאטריה מטפלת בכח באנשים, סוגרת אותם מסממת אותם בניגוד לרצונם. כולאת אותם עם רוצחים שנשלחו גם הם לאותה מחלקה, מאפשרת עישון בחצר המחלקה המשותפת, הכל ללא הבדל בין טוב לרע. כל פסיכיאטר שאחראי לאישפוז בכפייה של חפים מפשע צריך לסגור אותו שם לכל החיים שהרי הוא מסוכן לציבור, ואת החפים מפשע לשחרר ושיחליטו איך לטפל בעצמם. הבריאות הפיזית הרבה יותר חשובה מהבריאות הנפשית.

מנהל פורום פסיכיאטריה