התעללות על ידי פסיכולוג קליני פרטי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/09/2020 | 09:46 | מאת: אנונימי

פסיכולוג קליני פרטי צעק עלי מוות מוות מוות תמות כבר כשעזבתי אותו אחרי כ6 פגישות בהן צעק עלי איך למות התקשר לעובדת שיקום בטוח לאומי והיא צעקה איך למות ובתלייה

09/09/2020 | 09:57 | מאת: יוסף

להתאבד בתלייה?

09/09/2020 | 20:07 | מאת: מני

ככל הנראה עוד סיפור מצוץ מן האצבע, שנכתב בעת שעמום או מהזיה קונקרטית מקורית.. אף תזמון שבעולם לא יגרום גם לפסיכולוג (ועוד פרטי.. וגם בכללי- לא שייך כמעט שפסיכולוג יצעק כזה דבר) וגם לעובדת שיקום בביטו״ל לצעוק את אותם הדברים ועוד דברים שכאלו.. אלא אם אכן הסיבות לצעקות האלו אכן מוצדקות ביחס להתנהגותו של המטופל.. זה הדבר היחיד שלדעתי יכול להביא להתנהגות שווה כפולה לאותו האדם.. הרי שיש אדם אחד מול שניים, ויש בעיה עם השניים- תולים את הבעייה ביחיד, ולא ברבים, כמובן.. זוהי דעתי. בכל מקרה, לא ברור מה רצה הכותב להשיג בכתיבתו זו. ראיתי כבר כמה פעמים כתיבות כאלו בפורום, ולא הייתה בהם שאלה ברורה, רק סיפור (מזעזע ככל שיהיה..).

09/09/2020 | 21:01 | מאת: א

יוסף, הגעת לפורום הלא נכון, כדאי לפנות לאחד הפורומים המנוהלים על ידי רופאים. כמובן לא להתאבד בגלל משהו שאמר פסיכולוג קליני, אתה לא צריך לעשות מה שהוא אומר.

10/09/2020 | 07:12 | מאת: אנונימי

אביו של הפסיכולוג נפטר בדיוק ואת כל התסכול שפך עלי ועל העובדת שיקום שצעקה עלי בשמו

12/09/2020 | 18:55 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לא ברורה לי השאלה.

13/09/2020 | 07:05 | מאת: אנונימי

איך אפשר לחיות אחרי התעללות כזאת?

מנהל פורום פסיכיאטריה