בקשר לזריקת מודיקט שקבלתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/08/2020 | 19:48 | מאת: נחום

לפני חצי שנה קבלתי מודיקט 25 mg שפגע לי בדחף המיני. ייתכן ועדין הזריקה לא יצאה מהגוף?

04/08/2020 | 23:19 | מאת: מני

לא יתכן. דרך הפה זה נעלם לאחרי מספר ימים, דרך הוריד (בהזרקה) נעלם לאחר חודש וחצי כמדומני, אך ודאי לא לאחר חצי שנה. איני יודע אך אולי התרופה פוגעת חזק בדחף המיני עד כדי כך שקשה לחזוק לחשק גם לאחר שהתרופה נעלמה מהדם, או גם בלתי הפיך, אף שלא נשמע לי בכלל סביר, ולכאורה לאחר היעלמות התרופה מהדם אמור לחזור החשק המיני ואם לא חזר- אזי רוב הסיכויים שזה לא קשור לתרופה זו אלא לגורמים אחרים.

04/08/2020 | 23:21 | מאת: מני

*לחזור

15/08/2020 | 17:07 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

צודק מני בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה