מעבר מרבריטליקס לפרימזה פורטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/07/2020 | 22:37 | מאת: גיא

מעבר מרבריטליקס לפרימזה פורטה. נטלתי ברטינטליקס 20 מ"ג למשך 4 חודשים ללא שום הטבה בדיכאון הקליני או בחרדה החברתית. השבוע המטפל ואני היינו תמימי דעים כי מוטב לחזור לטיפול בפרימה פורטה, מצאנו כי היא הייתה היעילה ביותר עבורי. עברתי ישירות לפני 4 ימים לפריזמה פורטה 60 מ"ג ואני סובל מכאבים חזקים מאוד - כאבי ראש ברכות בצידי המצח וחולשה בכל הגוף - ללא חום. האם לחכות שתופעת הלוואי תחלופנה? או לרדת לחצי כדור של 30 מ"ג לפחות לשבועיים.

01/08/2020 | 21:13 | מאת: מני

איני הרופא, אך במקומך הייתי בוחר באופציה האחרונה: לרדת לחצי כדור, אף שלדעתי מספיק שבוע עם חצי כדור ואז לעלות. בהצלחה.

01/08/2020 | 21:29 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

זו איננה הדרך להתחיל בתרופה זו ויש לשוב לרופא לצורך הנחיה ברורה.

מנהל פורום פסיכיאטריה