באיזה עוד מדינה מציעים לחולים עבודה בתחום שקל לשעה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/07/2020 | 04:20 | מאת: רון

עובד מקדונלדס בארה"ב עושה 15 אלף שקל ++ נכה נפשי בארה"ב מקבל 2400-2800 $ דולר.. איפה אנחנו גם את אלפיים שלוש בחודש לוקחים לנו. צריך פשוט שכולנו נצא להתאבדות המונית. במיוחד שיש את ביבי הסובייטי המושחת בשלטון שכל יום זורק סטות של מליונים על שיפוץ הכינרת וכו. בנתיים אני לא רואה אופציה להתקדם בחיים בארץ ישראל. זה להיות אבוד להתפטר מכל מקום. אולי השטן יעזור דרך הגואטיה וזימון שדים כמו תעשיית הפרסום בטלוויזיה. ישראל היא גהנום. רוב הישראלים משחקים אותה עבריינים. המרוקאיות הם זונות הרוסיות הם בוגדות

20/07/2020 | 14:25 | מאת: מני

1.אמנם תשלום הקצבאות באמריקה יותר גבוה מבישראל, אבל אי אפשר גם שם להרוויח 15 אלף שקל פלוס קיצבה בסכומים שאמרת... אם נלקחה הקצבה שלך, האם זה לא בגלל שמצבך הבריאותי השתפר?! אם הוא לא השתפר, אין סיבה שלא תערער לקבל את זכותך המלאה. באם כן השתפר, האם לא גם בארה״ב מי שמצבו הבריאותי השתפר והוא ברמיסיה מלאה - נוטלים ממנו את הזכות לקצבה?! בדקת את זה?! אני מאמין שהתשובה חיובית (קרי- שזה כך גם בארה״ב.. כאילו למה שיהיה שונה?! הגיון פשוט..) 2.שיפוץ הכינרת?! .. תסביר בבקשה.. אני לא שמעתי על כך. 3. משכורת מינימום מותאם נכון לשנה זו הוא לכל הפחות 8.55 ש״ח, ורק בהסכמת האיש עם מוגבלות. ללא הסכמה, שכר המינימום הוא 29.12 ש״ח, לא פחות. החוק מחייב לא לשלם פחות מכך, והמשמעות של לשלם פחות זו עבירה על החוק. 4.לכולם קשה למצוא עבודות חדשות בזמן הקורונה, וככל הנראה שזה כך בכל המדינות שהגיעה אליהם הקורונה.. 5. בנוגע לביבי והשטן והשדים והמרוקאיות/רוסיות- חשוב כרצונך....

24/07/2020 | 11:16 | מאת: א

מני, כנראה שחשבון לא הצד החזק שלך, מהמשכורת מינימום בארץ לא ניתן לחיות עצמאית, ודווקא אנשים שעובדים קשה הם אלו שמקבלים משכורת מינימום נמוכה. הרבה אנשים לא היו פוגשים את הפסיכיאטריה אם היו יכולים להתפרנס ומקבלים כמו הקיצבה החודשית של הפסיכיאטרים מהמדינה. ורון צודק, אנשים פה ערסים ורק מי שאלים וכוחני משיג דברים, בגלל זה המשכורת מינימום נמוכה וכך גם קיצבת הנכים.

25/07/2020 | 19:19 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

...

מנהל פורום פסיכיאטריה