ברינטליקס ונדודי שינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/06/2020 | 07:53 | מאת: לילי

שלום, כבר יומיים שאני לוקחת ברינטליקס 10 מג והשינה שלי מאוד מקוטעת. לא מצליחה לישון מעל 5 שעות וקשה להירדם. האם תופעה זו חולפת? תודה.

03/07/2020 | 17:29 | מאת: מני

סליחה על המענה המאוחר (יחסית). ברוב המקרים גם תופעה זו זמנית, בשבועיים הראשונות של הטיפול לכל היותר. באם את לוקחת את התרופה בערב, אפשר לנסות לקחת אותה במקום זאת בבוקר ואולי על ידי זה העניין יפתר. ביום ההחלפה בין הבוקר לערב, אין לקחת בבוקר שלאחר הערב שנטלת את הכדור, אלא בבוקר שלאחריו, כלומר- אחרי יותר מיממה, כיממה וחצי. באם את כבר בכל מקרה נוטלת בבוקר וזה לא עבר לאחרי שבועיים, כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל ולהחליף את הכדור בתרופה אחרת, באם זה תופעה בעוצמה שמפריעה מאוד.

04/07/2020 | 20:57 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן

מנהל פורום פסיכיאטריה