דפלפט כרונו - האם כדאי לקחת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/05/2020 | 12:31 | מאת: מיקי

לאחרונה נתנו לי דפדפט כרונו כתוספת נגד חרדות. אני חוששת לקחת את התרופה. האם כדאי? הבנתי שיש צורך בבדיקות דם תקופתיות.

10/05/2020 | 21:31 | מאת: מני

לא אענה על השאלה, רק אציין שצריך בדיקות ב6 חודשים הראשונים של הטיפול, כפי שכתוב בדף התרופה באתר של כללית.

10/05/2020 | 21:34 | מאת: מני

עד שהדוקטור יענה,תראי מידע בעלון לצרכן של התרופה (תכתבי בגוגל ״דפלפט כרונו עלון לצרכן״ או ״דפלפט כרונו עלון״) ובדף התרופה בכללית ובאתר בריאות הנפש גהה (בית חולים של הכללית) ובכלל תחפשי כל מידע באינטרנט מאתרים מוסמכים. בפורומים שתמצאי בגוגל פחות מומלץ לחפש מידע על מנת לא לקבל מידע שגוי או שלא תביני נכון מה שעונים. פה אכן מומלץ לקבל מידע מהדוקטור או ממי שמשתמש בתרופה, אני לא משתמש בה.בהצלחה

16/05/2020 | 19:14 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אני ממליץ על התרופה וגם משתמש בה תכופות. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה