כמה מהר חשים הפחתת למיקטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/04/2020 | 00:28 | מאת: עדי

שלום אני נוטלת למיקטל מזה כמה שנים, התייצבתי לכמה חודשים על מינון של 200 מג ובגלל השיפור. התחלתי בהפחתה הדרגתית ל175 לפני כמה ימים ומאז אני מרגישה מדוכאת. יכול להיות שהתגובה להפחתה היא כל כך מהירה? מהרופאה הבנתי שסביר להניח שלא ארגיש שינוי לפחות עוד חודש (היא אמרה שמותר לפחית רק פעם בשבועים ב25 מג). תודה

27/04/2020 | 09:41 | מאת: מני

הגוף מגיב מאוד מהר להפחתה ולצערנו מסתגל מאוד לאט להפחתה, זה יכול לקחת כמה שבועות עד שתתרגלי. הפחתה דורשת הרבה סבלנות. שתצליחי בעזרת ה׳.הרבה בריאות!

27/04/2020 | 09:44 | מאת: מני

יש לציין שאני לא יודע ספציפית ללמיקטל כמה זמן לוקח, אבל ככה זה עם כל הכדורים הפסיכיאטריים שלוקח זמן להסתגל להפחתה (כמו גם להעלאה).

16/05/2020 | 17:51 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ההמלצה של הרופאה שלך מקובלת בהחלט. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה