סובלת מבעיות שינה ולאחרונה חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/03/2020 | 03:36 | מאת: מטלי

שלום רב, בת 26 סובלת מבעיות שינה .לקחתי חבילה של ואבן (לא חפיסה) לא באופן רציף רק ב3 ימים באחרונים זה היה רציף ו2 הכדורים האחרונים לא עזרו . אתמול שלא לקחתי את הואבן בגלל שלא היה ולא הצלחתי בכלל לישון עד 6 וחצי בבוקר קמתי בתחושה דכאונית והתקפי חרדה אני בטוחה שזה גם בעקבות המצב שלצערי אנו נמצאים בו ..אני ישנה 3-4 ביום כעת אני מנסה נוקטורנו שלא עזר לי היום גם לקחתי כדור 3.75 ב21:00 בערך קמתי ב1:00 ניסיתי לקחת עוד כדור גם לא עזר? מה אני יכולה לעשות? האם הגיוני שחפיסה אחת של ואבן גרמה לי לסיבולת לכדורים?

25/04/2020 | 18:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מאוד לא ממליץ טיפול עצמוני שעלול לגרום לך לנזק! כדאי לגשת לטיפול פסיכיאטר! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה