קשיים להיפרד מבת הזוג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/02/2020 | 18:43 | מאת: יניב

שלום דוקטור, אני גבר בן 40 אשר נמצא בזוגיות הרבה זמן, מתחילת הזוגיות הרגשתי שהאישה שאיתי לא מתאימה לאופי שלי ולמה שאני באמת רוצה. בהתחלה היה חשוב לי לאהוב ועשיתי את הכל כדי להעניק ולאהוב כמו שכתוב בספרים. והצלחתי האמת,למרות שידעתי בתוך תוכי שאנחנו לא מתאימים. עכשיו אני בבעיה,כל פעם וכבר קרה מס' פעמים לאורך הזמן שרציתי להיפרד ממנה אבל פשוט לא היו לי את הכוחות נפשיים לעשות את זה. כשנפרדתי ממנה המצב של החמיר עד למצב שלא הייתי מסוגל לקום מהמיטה למשך מס' ימים ולא משנה מה אמרתי לעצמי פשוט המוח לא הפסיק לעבוד כמו מקדחה והגוף לא תיפקד בכלל,לא אכלתי ולא התחשק לי כלום לעשות, למרות שאני יודע שהזוגיות הזאת לטווח הארוך ולאישיות שלה ,לא מתאימה לי. כל הזמן אנחנו חוזרים ושוב נפרדים,יש לציין שאני בן אדם רגיש ומרגיש חשוף ,שאני חווה דברים בעוצמה גדולה מאד. חשבתי לקחת ציפרלקס על מנת לשנות את התפיסה שלי ולעזור לי לפעם הבאה. אודה מאד לתשובתך.

08/02/2020 | 17:21 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

זו לא שאלה שאפשר לענות עליה בפורום,הייתי ממליץ מאוד שתיגש לטיפול. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה