מינון כדורים פסכיאטריים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/10/2019 | 09:37 | מאת: יעל

שלום רב, סבא שלי קיבל את הכדורים האלה: ציפרלקס 10 מ״ג 3 פעמים ביום mirtazapin 30 מ״ג וxel 50 מ״ג סבא שלי בן 82 האם מקובל לתת את הכדורים האלה? והאם זה יכול לפגוע בו מבחינת כושר חשיבה ,?שיפוט וכד. תודה לתשובתך יעל

26/10/2019 | 19:25 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נראה לי שנדרשת הערכה חוזרת

27/10/2019 | 16:52 | מאת: יעל

ד"ר חרמון שלום . מתנצלת אבל לא הבנתי את תשובתך , אילו הכדורים שנרשמו לסבא שלי .אם מקובל לתת את הכדורים האלה? והאם זה יכול לפגוע בו מבחינת כושר חשיבה ,?שיפוט וכד. תודה לתשובתך

29/10/2019 | 17:40 | מאת: מני

איך שאני הבנתי את ד״ר חרמון- הוא בא להגיד לך שזה נראה לו לא מתאים לתת את שילוב הכדורים הזה לסבא שלך וכדאי לעבור הערכה חוזרת אצל הפסיכיאטר או אצל פסיכיאטר אחר.

מנהל פורום פסיכיאטריה