נראה שאין פה ממש מענה ואין פורמים לפסיכיאטריה פעילים בכלל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/10/2019 | 16:13 | מאת: שירי

נראה שאין פה ממש מענה ואין פורמים לפסיכיאטריה פעילים כבר בכלל. עצוב שזה ככה. הרבה אנשים צריכים וזקוקים למענה.

23/10/2019 | 20:20 | מאת: מני

בדרך כלל כשהדוקטור בחופשה הוא סוגר את הפורום עד לתאריך מסויים, הפעם משום מה הוא לא עשה ככה. אבל אני מאמין שזה יקח אמנם עוד כמה ימים והפורום יחזור לפעילות כשדוקטור חרמון יחזור. ונקווה שזה יהיה מהר, באמת שזה פורום חשוב מאוד ואנחנו צריכים דוקטור שיתן מענה לשאלותינו! בתודה מראש לדוקטור היקר של הפורום. מני.

23/10/2019 | 20:37 | מאת: מני

ואגב, עניתי לשאלתך.

26/10/2019 | 19:18 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שבתי!

מנהל פורום פסיכיאטריה