ביקור בית של רופא פסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/10/2019 | 10:58 | מאת: ענת

שלום, המלצה לביקור בית של פסיכיאטר מאזור המרכז . זקוקים לביקור בית עבור נערה שמסרבת לצאת מהבית - נוטלת לוסטרל 100 מ״ג בהמלצת הרופא מטפל לאחר שהעלה לה מ-50 מ״ג עקב חרדות אבל מצבה לא טוב ובדכאון קשה אנחנו רוצים לבדוק שינוי במינון או בתרופה האם יש רופא פסיכיאטר שיכול לבוא הביתה?

24/10/2019 | 08:08 | מאת: מני

תפני לביקורופא (-ביקור רופא) בטלפון *6101 (-כוכבית 6101) , ותגידי להם באיזה קופה היא ותקבלי ביקור רופא לבית . איני יודע אם יש להם גם פסיכיאטרים אבל שווה לנסות, אני מאמין שכן. אני גם חושב שהם מעסיקים רופאים פחות מומחים בדרך כלל, אבל אם היא מסרבת לצאת מהבית אזי שזה האופציה הראשונית.

26/10/2019 | 19:14 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אפשר לפנות גם אלי לצורך ביקור בית באם הוא הכרחי בכדי להציל מישהו.

מנהל פורום פסיכיאטריה