טיפול פסיכיאטרי פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/10/2019 | 17:09 | מאת: מיקי

בני נמצא במסגרת בשל מוגבלותו. הוא לא חסוי כלומר אין לו אפוטרופוס. הוא באמצעות המדריכה הגיעו לפסיכיאטר בשל מקרה בודד של אמירה כביכול על אבדנות. יש לציין שבני אוהב את החיים והתנגדנו לכך אבל בשל כך שאיננו אפוטרופסים הלך עם המדריכה. האם השיחה הייתה צריכה להיות בנוכחות המדריכה? האם הפסיכיאטר יכול לתת לבני כדור כבר לאחר חצי שעה ? היה זה גם טיפול חד פעמי. האם כל זה תקין?

18/10/2019 | 17:04 | מאת: מני

אכן תקין כפי שכתבתי לך בהודעה למעלה. יש לציין, בשביל שלא תתבלבל, שאיני דוקטור חרמון, ולא דוקטור בכלל. אני עונה לך מנסיון שלי בעצמי, גם אני קיבלתי כדור לאחר שיחה של שלושת רבעי שעה, שזה קצת יותר מהשיחה עם בנך, אבל חצי שעה זה גם בטווח הנורמה לשיחה בודדת. בדרך כלל המטופל מקבל כדור כבר מהביקור הראשון למיטב ידיעתי כמעט אצל כולם ולפחות אצל הרבה. באם הוא הלך לרופא המתמחה בפסיכיאטריה, קרי פסיכיאטר, אין לך ממה לחשוש!

26/10/2019 | 19:08 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

לחילופין , אפשר לקבל חוות דעת נוספת.

מנהל פורום פסיכיאטריה