עד מתי ההתמודדות עשרים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/08/2019 | 22:24 | מאת: אייל

שלום לכולם !! מרוב שאני רוצה לשפר את ההרגשה ולהתפתח גם לאחרי הרבה שנים של התמודדות במצבי נפש שלא נעימים בכלל. אציין שבאינטרנט ובד"ר גוגל >> כמו שמכנים זאת... אין ספור למטפלים או סוגי טיפול .. אנשי מקצוע לסוגיהן מבלי להזכיר שמות .אשר הם "נותנים "" לך להרגיש שרק הוא או השיטה שלו או שלה "תציל " אותי מכאביי ומכאוביי ואני שואל את עצמי ואותכם האומנם ?? יש הוקוס פוקוס ? מה שכן אני מתמודד ברוך ה בהצלחה בסיעתא דשמייא .. אשמח מאוד לקבל מכם תשובות . תודה רבה וליה טוב כיצד אני אצליח לשפר את עצמי מבחינה נפשית

24/08/2019 | 22:05 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ממה אתה סובל?

25/08/2019 | 00:34 | מאת: אייל

שלום לך דר יקר !!! אגב אתה טיפלת בי בזמנו בתה"ש תקופה קצרה .. לשאלתך << אני לוקה בסכיזופרניה ואוסידי מחשבתי קשה אך כן מצליח ברוך ה לחיות ולהתמודד טוב . אשתף בתחושה האישית שלי >>>שהרופאים במרפאות לא ככ מצליחים לאזן אותי ואני המון שנים עם רופאים ועדיין יש לי התמודדדויות וסבל לעיתים נורא קשה . רציתי לשאול האם אתה זוכר את פ" לאון גרינהאוס והאם כדאיי ללכת אליו לטיפול ?? מאידך ...>>> התרופות הן אותם תרופות ומה כבר יש לחדש לי ? כאילו שאני כל הזמן מחפש ומחפש את האושר הנכסף . תודה רבה לך על תגובתך ושבוע טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה