ננסח את השאלה מחדש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/08/2019 | 07:25 | מאת: אייל

שלום דר יקר !! ננסה להתחיל מהתחלה ולהסביר לך .. פניתי אליך על נושא בעייתי אצלי לקום בבוקר מהמיטה בבוקר . ושאלת אותי כמה אני נוטל לפונקס כיום . התשובה היא 450 מ"ג . אשמח לקבל עצות או פיתרון לקימה הככ קשה לי בבוקר . תודה ויום טוב

11/08/2019 | 16:37 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אייל יקר הייתי שוקל לנסות להפחית את מינון הלפונקס לכדי 300 מג כי מסתבר פעמים רבות העליה במינון איניה בהכרח משולבת בהגברת התגובה האנטיפסיכוטית. לחילופין הייתי חושב על אפשרות של פיצול המנה ל350 בערב ו100 בבוקר. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה