האם תופעת הלוואי הזו תעבור עם הזמן?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/06/2019 | 14:16 | מאת: רמי לוי

לוקח כבר חודש וחצי כדור סרנדה בבוקר וכדור ריספונד בלילה יש כשל בשפיכה מאז שהתחלתי. האם זה יעבור או כדאי להחליף כדור? יש לי פגישה עם הפסיכיאטר לעוד חודש, האם להקדים אותה? תודה!

30/06/2019 | 16:31 | מאת: מני

(עד שהדוקטור יענה:) ככל הנראה זה מהריספונד. כדאי מאוד ויותר מכדאי מאוד- להקדים את התור לכמה שיותר מהר. יתכן ותהיה הפסקת טיפול בתרופה זו (או בשניהם באם טעיתי במה שכתבתי לעיל שזה מהריספונד) מיידית! בהצלחה, בהכל ובמיוחד בהקדמת התור!

10/07/2019 | 15:16 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אכן

מנהל פורום פסיכיאטריה