תופעת לוואי - כשל בשפיכה אחרי חודש לא עובר.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/06/2019 | 09:50 | מאת: רמי לוי

האם צריך להחליף כדור אחר? התחלתי לקחת סרנדה 1 בבוקר לפני חודש ביחד עם ריספונד 1 בלילה אני לא רוצה להמשיך לקחת את הסרנדה אם זה לא יעבור? מה עושים במצב כזה? רק שלא יעשה נזק בלתי הפיך... כמו כן, אם האורתופד נתן לי ספרי לדלקת בידיים והיאממתנגשת עם הסרנדה (ssaid סטרואידים משהו כזה) ואני לא רוצה לספר לאורתופד שאני לוקח כדורים פסיכיאטרים? מה אני עושה במצב כזה? תודה

09/06/2019 | 21:22 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

התופעה הפיכה

10/06/2019 | 22:49 | מאת: רמי לוי

אני לא רוצה לקחת את הכדורים תקופה ובסוף לעבור לכדורים אחרים... אשמח אם תעזור לי להבין כי זה די מפריע ביום יום. תודה על המענה!

27/06/2019 | 10:58 | מאת: רמי לוי

אשמח אם תענה

מנהל פורום פסיכיאטריה