כיצד קמים בבוקר עשרים תווים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/05/2019 | 22:09 | מאת: אייל

שלום דר !! אני מוכר כאן בפורום ולעיתים אני כותב כך שאתם מכירים אותי . אני ממש יקצר ויגיע לעצם ושורש העניין . נוטל לפונקס משנת 2011 כמות של 550 מ"ג . מזה מספר חודשים אני ממש ופשוט לא מצליח לצאת מהמיטה בבוקר . לא עוזר לי שמעירים אותי אני ישן ממש ממש חזק וחוסר כוחות וחשק לצאת מהמיטה . אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות אשמח לקבל כל רעיון זה או אחר מהד"ר ומהגולשים . תודה רבה לילה טוב שוב אציין שניסיתי כל מיני טכניקות או להפחית מינון אבל אני מרגיש עם זה פחות בטוב . יש לי שאלה !! יש רופא שהוא מומחה ללפונקס ?? תודה

01/06/2019 | 22:26 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

נסית שילוב של תרופות אחרות?

02/06/2019 | 09:49 | מאת: אייל

שלום דר !! יש עוד תרופות שאני נ וטל ביחד . הלפונקס מאוד מפריע לי . אשמח לעצה ממך כי אני נורא סובל ומתוסכל מהקימה בבוקר . אשמח שתסייע לי . תודה לך שבוע טוב

10/06/2019 | 00:45 | מאת: מני

לפי איך שאני הבנתי מהדוקטור, הוא אומר שכדאי לנסות שילובים אחרים של תרופות ואולי אף להחליף את הלפונקס, באם עוד לא ניסית שילובים אחרים. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה