נגישות
נגישות

כדור ויפקס xr והזעת יתר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/05/2019 | 14:07 | מאת: שי

שלום רב, בן 20 פלוס, נוטל את הכדור מזה 8 שנים במינון 150 מג. לאחרונה הבנתי שזה גורם לי להזעת יתר והורדתי מינון ל75 מג, אך לא חל שיפור בעניין. האם היה אמור לחול שיפור או שרק בהפסקת הכדור לחלוטין? ברור לי שאני אמור לעשות את תהליך הגמילה בהוראת רופא, אבל אבקש מאוד התייחסות לעניין הכדור וזיעת היתר. תודה מראש,שי.

תופעת לואי מוכרת וידועה. אפשר לחשוב על החלפת התרופה תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה