נגישות
נגישות

חרדה ועליה במינון.....

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/04/2019 | 17:59 | מאת: נעמה

שלום, אני מטופלת בציפראציל 20 מ"ג כבר שנה וחצי . לפני חודש העלתי מינון ב5 מ"ג כי היה עליה ברמת החרדה ובמחשבות..ויש הטבה, אבל התופעות לוואי שאני מרגישה הן לא נעימות כמו: ניתוק, ריחוף, ירידה בזיכרון, עייפות, חוסר חשק מיני. יש מה לעשות? להחליף? ומתי יעברו התופעות לוואי? ומתי ניתן להתחיל להוריד מינון? והאם התרופה הזאת קשה? והאם התרופות עוזרות למחשבות מטרידות? אבל אני כ"כ אשמח לקבל תשובות!!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך החמרה בתחילת הטיפול הינה סבירה. נדרשת סבלנות ולא ממליץ לעשות שינויים עצמיים! תרגישי טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה