רטלין ותרופות אחרות וסכנות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/01/2019 | 00:35 | מאת: איתן

דר שלום אני לוקח אניפסיכוטי מייצב ואנידיכאוני ולאחרונה התחלתי נסיון ברטלין נאמר לי שאין אינטרקציה עם סוגי התרופות שאני לוקח. השיפור בקשב וריכוז היה מעולה אני סטודנט לעומת זאת קראתי כמה דעות מנוגדות וזאת שהכניסה אותי ללחץ זה בגלל שרטלין יכול להביא למאניה או פסיכוזה במינון מסויים נכנסתי ללחץ והפסקתי לקחת עד התור הבא שלי עם הפסיכיאטר שאני סומך עליו פשוט התור הוא עוד חודש והאם במינונים מסויימים של הריטלין יכולות להוביל למאניה או פסיכוזה לפי מה שקראתי האם זה קורה במהירות ע"י שימוש חש פעמי או שלוקח לזה זמן. אני לא לוקח עצות פרקטיות מהאינטרנט אלה רק כיוון ועצה לבדיקה מול הרופא

28/01/2019 | 16:27 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

אם אין סימפטומטולוגיה כלשהיא כעת הייתי ממשיך על פי המלצת הפסיכיאטר שלך.

מנהל פורום פסיכיאטריה