גמילה מויאפקס/אפקסור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/10/2018 | 18:21 | מאת: ליטל

שלום, לאחר נסיונות כושלים של תהליך הגמילה מהכדור - אני חסרת אונים. תהליך הגמילה כלל ירידה הדרגתית מאפקסור וכן הוספת כדור ציפרלקס עד הפסקת האפקסור והמשך נטילתו כחודש. לאחר הורדת המינון, בהדרגה, של הציפרלקס, אני חווה תסמיני גמילה קשים ביותר. הבזקי חשמל במוח, צמרמורות, עייפות ובחילות. מה עליי לעשות? יש דרך להתעלות על תסמיני הגמילה? מה הסיכונים בתסמינים אלו? האם יכול להיות מצב שלא אצליח להיפטר מהכדורים?

20/10/2018 | 22:26 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך בפעולה הדרגתית יותר אפשר להפטר מכל הכדורים.

21/10/2018 | 02:25 | מאת: ליטל

מה זאת אומרת? להמשיך לקחת 5 מ"ג ציפרלקס? למשך כמה זמן? שאלה נוספת - במידה ואני מפסיקה עכשיו, יש צפי להפסקת התסמינים מעצמם? תודה רבה על המענה.

מנהל פורום פסיכיאטריה