לוסטרל 100 מ"ג והשמנה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/10/2018 | 17:11 | מאת: שוהם

שלום רב! אני נוטלת לוסטרל 100 מ"ג מזה כ 4 שנים בשל חרדה. שאלותי: 1. האם זה מסוכן לקחת לפרק זמן ממושך כדורים אלו? 2. העליתי במשקל. האם הכדור עצמו מעלה במשקל (החומרים שבו)? או שזה בגלל התיאבון לאכילה שמביא הכדור? האם הקפדה על תזונה ופעילות גופנית יכולה לסייע בהפחתה במשקל? או שבכל מצב המשקל יעלה בגלל הכדור. תודה מראש על המענה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך ניתן ליטול את הכדור לפרק זמן ממושך אך כדאי שזה יהיה תוך כדי מעקב רפואי מסודר. ההעלאה בתאבון גורמת לעליה במשקל. תרגישי טוב!

20/10/2018 | 23:38 | מאת: שוהם

תודה

מנהל פורום פסיכיאטריה