התעללות מצד אימא מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/10/2018 | 19:46 | מאת: לינדה

שלום רב אי בת 36 גרושה ללא ילדים מתגוררת עם הוריי שייכת לחברה מאוד פרימיטיבית וסגורה לצערי אימא שלי מתעללת בי מאוד מונעת ממני לחיוןת באופן כללי ואין לי ממש עם מי לדבר התחתנתי והתגרשתי בגיל צעיר סביבות גיל 23 .למדתי קרימינולוגיה נשאר לי מבחן אחד לעשות כדי לקבל תואר לצערי אימי מונעת ממני לעבוד היא לא מסכימה שאעבוד משמרות ולא בעבודות כמו ניקיון יש לה המון תנאים בקיצור לצערי אין לי חברים או חברות והאחיות הקשישות שלה גם תומכות בה ולא מצדדות בי.....מה אני יכולה לעשות?? מאוד קשה לי ההתעללות

15/10/2018 | 07:58 | מאת: שם לתצוגה

אין הרבה מה לעשות. הגבלות כאלה לא נחשבות התעללות בפני החוק מאחר ובגיל 18 לפי החוק הלא צודק הורה יכול להוציא את ילדו מהדירה וכל עוד הם חיים יחד זה לפי תנאי ההורה.

20/10/2018 | 22:32 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

מדוע אינך מתנתקת ממי שמתעלל בך?

21/10/2018 | 11:43 | מאת: לינדה

אימא שלי לא ממש עצמאית היא מאוד סובלת גם מאבי שלא עוזר לה בכלום אני בת יחידה שלה היא צריכה עזרה בלקיחת התרופות שלה הפעלת מזגן שינוי ערוצים בטלויזיה הסעות לרופאים....מצד אחד אני מרחמת עליה מצד שני גורמת לי המון סבל אפילו לא מסכימה שאסגור דלת בחדרי או אצא לאנשהו בלעדיה.....

מנהל פורום פסיכיאטריה