תרופות פסיכיאטריות וחוסר תפקוד מיני

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/09/2018 | 02:26 | מאת: מישהו בן 30

אני בן 30 ויש לי תסמונת אספרגר ( אוטיזם בתפקוד גבוה ). לפני כשנתיים הוסיפו לי תרופה וגם שינו לי בהדרגה את המינון של הכדורים האחרים שאני לוקח. הכדורים שאני לוקח הם : ריספונד 3 מילי, רסיטל 50 מילי ורידזין 100 מילי ביום. מזה יותר משנה וחצי אני לא מצליח להגיע לזיקפה. לפני כן רוב הזמן כן השגתי זיקפה, בלי יותר מאמצים רוב הזמן אחרי שנגעתי באיבר המין שלי. הפסיכיאטר שלי אמר לי פעם שזה לא בגלל הכדורים שאני לוקח ולפעמים הוא אומר שזה כן בגלל זה אבל הוא לא משנה לי את מינון הכדורים או מחליף לי לתרופות אחרות בגלל שלטענתו אין בשביל מה כי אין לי חברה כרגע. האם בגלל הכדורים אין לי זיקפה ? מה לעשות כדי שיהיה לי זיקפה כמו לפני השינוי התרופתי ? אחרי כמה זמן משינוי תרופתי האימפוטנציה נעלמת ? האם כדורים כמו ויאגרה, לויטרה או סיאליס יעזרו לי גם אם אשאר עם אותם כדורים ואותו מינון כדורים ?

23/09/2018 | 11:05 | מאת: הדר

ממה שידוע לי לבעיות זיקפה ויאגרה עוזרת, אך השאלה אם זאת הבעיית תפקוד מיני היחידה שלך? האם אתה מרגיש שוני מאז לקיחת תרופות אלו ברגשות המיניים באופן כללי?,ובאופן כללי אין שום קשר לזה שמגיע לך להינות מתפקוד מיני תקין לבין העובדה שאין לך חברה . תגיד לפסיכיאטר שלך ואפילו לדעתי אתה צריך להעמיד אותו במקום ולדרוש ממנו שיחליף לך את כל התרופות ופסיכיאטר כזה אני במקומך הייתי מחליפה.

23/09/2018 | 15:32 | מאת: מישהו בן 30

כן זו הבעיה היחידה שלי בתפקוד המיני

24/09/2018 | 14:51 | מאת: מישהו בן 30

אפשר תשובה מהמומחה ?

מנהל פורום פסיכיאטריה