האם אפשר לעשות דוקטורט בפסיכיאטריה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/07/2018 | 18:42 | מאת: טל

שלום יש לי תואר שני בפסיכולוגיה מחקרית מגמת מוח וקוגניציה. האם ידוע לך אם אפשר לעשות דוקטורט באוניברסיטאות בישראל בפסיכיאטריה?כלומר ללא תואר רופא. ממש אשמח לפירוט אם יש לך מידע בנושא כולל איך אפשר למצוא את הפסיכטרים כי באתרי הבית של אוניברסיטאות לא מופיעים פסיכיאטרים כמו שמופיעים פרופסורים לתחומים אחרים. אין להם אתר בית או מייל שאפשר לפנות אליהם ולא ברור מה תחומי העניין שלהם.

11/08/2018 | 18:25 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך כדאי לגשת לחוג לפסיכיאטריה שיש בכל אוניברסיטה כמעט. שם תוכלי לחקור במסגרת אקדמית נושא בפסיכיאטריה. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה