התקפי חרדה קשים ביותר - נא עזרתך

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/06/2018 | 18:06 | מאת: רח

בת 58. במשך 17 שנה נטלתי סרוקסט 30 מ"ג ליום. לאחר שפעת קשה, אושפזתי עם ירידה בנתרן (126) למשך יומיים. הפסיקו לי בבת אחת את הסרוקסט והותירו 10 מ"ג ליום עד שאמצע כדור חדש.... הייתי אצל פסיכיאטר, שהחליט לתת לי כדור אנטי פסיכוטי זיפרקסה.... כשקראתי את תופעות הלוואי סירבתי לקחת,,,, שאלתי - האם אין מספיק כדורים נוגדי דיכאון וחרדה שלא ממשפחת הssri ולא גורמים לירידה במלחים??? בינתיים אני במצב ממש קשה, עברו 5 חודשים, מאז, רזיתי 7 ק"ג, חלשה מאוד ומוצאת עצמי במיון כל שבוע,,,, ומשתחררת באבחנת חרדה ובהמלצה לטיפול חרדתי,,,, אני באפיסת כוחות עד כדי חוסר יכולת הליכה ברגלי ודפיקות לב מהירות וממש אובדת עצות נא תשובתך המהירה,,,,,

18/06/2018 | 21:33 | מאת: א

שלום לך. ניתן לצאת מהתקפי חרדה קשים. הכי חשוב זה לא לפחד מהפחד. להתייחס להתקף כמו על סערה בים שעם הזמן היא פשוט חולפת. לא לנסות להלחם בגלים

18/06/2018 | 21:34 | מאת: א

אלה פשוט לזרום ולהמתין שהסערה תחלוף. והכי חשוב לא לפחד מהפחד.

מנהל פורום פסיכיאטריה