איך להגמל מכדורי שינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/06/2018 | 15:08 | מאת: אנונימית

בת 29. סובלת מנדודי שינה כרוניים תקופה של שנתיים. לוקחת אמביאן או בונדורמין לטיפול. הבעיה שאני כבר מכורה לתרופות שינה האלו. וכשאני לא לוקחת אותם. אני לא ישנה כל הלילה. וקמה בבוקר עם תחושת חולשה וחוסר יכולת לזוז ולתפקד פיזית ומוטורית איך אני נגמלת מתרופות שינה? מצד אחד. אני רוצה לישון טבעית. מצד שני. אני מתקשה בתפקוד בימים שאני לא לוקחת כדור שינה. מרגישה חולשה וקשה לי לזוז. (כבר מס חודשים על תרופות שינה)

18/06/2018 | 21:38 | מאת: א

שלום לך. לאחר לילה ללא שינה, לילה למחרת כבר תהיי כל כך עייפה שתפלי מרוב עייפות. לאחר מכן נסי להתעורר כמה שיותר מוקדם , משהו כמו 4 בבוקר. ושוב בערב תהיי כל כך עייפה ותשני טוב. שינה מתוקה.

מנהל פורום פסיכיאטריה