היי התייעצות תודה רבה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/06/2018 | 14:27 | מאת: אור

היי , אני סובלת כבר המון שנים מחרדה קשה וכאב נפשי ..אולי סימנים של דיכאון.לפני 6 שנים בגיל 16 ההיתי במשבר ונתנו לי פריזמה עם הזמן והשימוש בפריזמה החלו להיות תסמינים מאנים וקווים פסיכוטים . עוד לפני שלקחתי היה לי מצב של מאניה לפי מה שאומרים הרופאים אבל ההיתי רק בת 16.אז קשה לאבחן.כאילו לפי התנהגות לא היו מחשבות שאני אלוהים וכו.וההתנהגות די נורמבטיבית לנערה.אבל בכל זאת יש את האבחנה הלא ברורה שהיא עדין בסימן שאלה.עכשיו לא ברור אם ממצב של קווים פסיכוטים והאי שקט הנורא וחוסר השליטה נבעו מהפריזמה שזה מבחינת הרופאים שהיו לי אז בסימן שאלה או שזה היה המצב הנפשי שהחמיר.מאז עברו שנים לא היו לי מצבים כאלו עוד אבל לאחרונה כן יש חרדה מאד מאד מאד עוצמתית ללא תפקוד וכאב נפשי המון רגשות והצפה ושינוים במצב הרוח מחשבות מרובות ותשישות ממש. אני מטופלת בסרוקוול כבר 5 שים כעט 50 מלגרם אז היה 150 אבל הוחלט על הורדה מסיבה בריאותית.וכעט הרופאה שלי ממליץ על סרטלין .כדי לטפל בעצבות ובחרדה.ואני גם ממש מפחדת שזה יחזיר לי מצב פסיכוטי וגם מפחדת מתופעות הלוואי.אבל מצד שני מאד סובלת מאד.מעומס נפשי והצפה מחשבות וחרדה ופחדים.כבק הרבה שנים. מה דעתך בנושא? צריך לקחת סיכון ולנסות את הסרטלין.זה לא יחליש עוד יותר.

17/06/2018 | 15:16 | מאת: אור

התחלתי לקחת יש תחושה של אי שקט קשה וחוסר נוחות וגם קצת ניתוק ועיפות ממש. מפחדת שהאי שקט יחמיר .. לאחר התייעצות עם הקופא שלי הוא אומר להמשיך לנסות אבל אני נורא סובלת המוח בלחץ בקריז. מפחדת שעלולה להשתגע.

מנהל פורום פסיכיאטריה