טיפול ולימודים אצל פסיכאטר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/02/2018 | 21:46 | מאת: דן

שלום רב אם אני פונה לפסיכאטר ומקבל נוגדי דיכאון באופן קבוע האם אז יכולים להוציא אותי מלימודי רפואה שאני נמצא בהם? חשוב לומר שאין לי נטיות אובדניות ואני לא פוגע באחרים ואחראי ומודע למה אני עושה האם זאת סיבה להוצאה מהלימודים ? והאם רופא משפחה יכול לרשום צייפרלקס באופן קבוע

26/02/2018 | 22:53 | מאת: אלמוני

יצא לי לדבר עם פסיכאטר (רופא) שסיפר לי שהיתה תקופה מסויימת לפני היותו רופא מוסמך שבה הוא עצמו לקח נוגדי דיכאון. יותר מי זה אנני יודע לענות לך על שאלתך.

מנהל פורום פסיכיאטריה