שאלה על יחסי האנוש של פסיכיטארים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/12/2017 | 12:39 | מאת: רחל

שלום רב, רציתי לדעת האם מתמחים בבפסיכיטריה לומדים גם יחסי אנוש? אם כן תחליפו את המורים. דווקא בתחום שהכי חשוב היחס אל המטופל אתם נכשלים!!! איך ייתכן שדווקא רופאים פסיכיטרים אינם רגישים למטופל? איך ייתכן שכל טלפון לרופא זוכה לנזיפה? מנסיון רב שנים ידוע לי שההצלחות שלכם הם מזעריים, אז לפחות שהיחס יהיה הוגן. הרבה אתם לא יודעים על נפש האדם ואינכם מצליחים לעזור וזה מנסיון של 30 שנה וטיפול של עשרות רופאים. אז לפחות שהיחס אל המטופל יקבל מקום של כבוד ולא של התעלמות וזלזול. בכל זאת מדובר באנשים שלא עובדים ומשלמים לכם סכומים גדולים מדי ביחס למה שהם מקבלים מכם. ואני לתומי חשבתי שלרפואה מגיעים אצילי נפש והסתבר לי שמגיעים גם ...

30/12/2017 | 21:19 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך צר לי לקרוא שכך אתה חש למול רופאך. האם שוחחת עימו על תחושותיך אלה?

מנהל פורום פסיכיאטריה