Brintellix טובה גם לחרדה ואובססיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/12/2017 | 02:05 | מאת: דודו

האם ברינטליקס יכולה לשמש גם כטיפול לחרדה וocd בנוסף לטיפול בדיכאון ומהו המינון לשם כך ?! מה מיוחד בבריטליקס ומהו מנגנון הפעולה שלה ?!

10/12/2017 | 19:08 | מאת: עידן

הי דודו, אני יכול לומר לך מנסיון שניסיתי אותה (ניסיתי החלפת ציפרלקס בברינטליקס), היתרון העיקרי שלה על הציפרלקס הוא בתופעות הלוואי המיניות, מעבר לכך לצערי לאחר מעל לחודש של ניסיון לעבור לברינטליקס התחלתי להרגיש שוב תופעות פיזיות של חרדות שמאוד הפריעו לי, טרם הציפרלקס סבלתי מהתקפי פאניקה וחרדות. כך שנראה שהכדור פחות יעיל לעניין חרדות והתקפי פאניקה אם זאת הבעיה שלך...

מנהל פורום פסיכיאטריה