שאלה על אבחון פסיכאטרי וסודיות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/12/2017 | 14:29 | מאת: Asiya

שלום ד"ר, אז מצבי החמיר וההכחשות כבר לא רלוונטיות ואני צריכה לטפל בעצמי כי זה כבר לא פרופורציונלי, ודי על הקצה. אני גם לא מפחדת ממנו ומזה אני מפחדת, השאלה שלי הרי בשביל להכנס למאגר הפסיכולוגים של הקופה יש לעשות אבחון פסיכאטרי קודם (תכלס אני פשוט צריכה תרופות מרשם מאזנות ולא פסיכולוג עצמו, מטעמים כלכליים)ושורה תחתונה אני אובדנית, עם סיפור שמורכב מהרבה תביעות פונטציאליות.. כמה המידע שאמסור לה ישאר בנינו? , למרות שחוקית או מוסרית היא כן תרצה להעביר אותו הלאה.. מודאגת שארה לעצמי ברגליים

27/12/2017 | 08:41 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אכן כדאי שתבדקי על ידי פסיכיאטר שזה במקרה הצורך ירשום לך תרופה מתאימה.

מנהל פורום פסיכיאטריה