הפסקה בטוחה של ויפאקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/11/2017 | 13:52 | מאת: דוד

ד"ר חרמון שלום, מה הדרך הבטוחה להפסיק טיפול תרופתי בויפאקס 75XR? הדבר נעשה בתיאום עם רופאת המשפחה, אשר המליצה על הדרגתיות- בכל שבוע להוריד רבע מהכדור. אני חווה תהליך הפסקה לא קל. כעת קראתי שבכלל אסור היה לי לחצות את הכדור הזה ושזה הורס את השחרור המושהה. אם אני רוצה לרדת במינון אבל להינות מהשחרור המושהה מה הפתרון? אפשר לקחת יום כן ויום לא? *אציין שללא שחרור מושהה מאוד סבלתי מתופעות לוואי שהתמתנו בשחרור מושהה, לכן חשוב לי שההדרגתיות תהיה עדין עם שחרור מושהה.

13/12/2017 | 10:46 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

הייתי ממליץ לנהוג על פי המלצת הרופאה שלך למרות השיחרור המושהה. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה