מתי יחלוף התיאבון המוגבר מהאיטו6מין הארור. הפסקתי איתו בבת אחת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/11/2017 | 21:11 | מאת: נופר

היי, לקחתי במשך חודש בין 3-4 כדורי איטומין בלילה כדי להירדם. אני יודעת שזה המון, אבל יש לי סיפור שלם עם זה.. בכל רופן, הפסקתי את הטיפול הלילה. באופן טוטאלי. כי לא יכולתי לסבול את הרעב המוגבר שזה הביא איתו. פשוט אכלתי הכל מהכל כאילו לא ראיתי אוכל מימיי. משהו מטורף. השאלה היא האם כשאפסיק בבום גם תופעות הלוואי יפסיקו? או שלהן ייקח יותר זמן? נגיד לדוגמה ריטלין אז חוסר התיאבון שלו נגמר כשפגה ההשפעה של כדור. זה דומה לאיטומין? מחר כבר לא ארגיש את הרעב הלא אנושי הזה? תודה רבה!!!!

27/11/2017 | 08:47 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך זה חולף תוך מספר ימים בודדים.

מנהל פורום פסיכיאטריה