בעיה נפשית ומבלבלת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/01/2012 | 20:37 | מאת: אורית

שלום .. יש לי חבר לא יהודי שכרתי דירה כדי לחיות איתו עזבתי את הבית ולא דיברתי עם המשפחה בגלל הבחור הם לא קיבלו את זה .. עכשיו אחותי מבקשת שאחזור לבית. ולא טוב לי שם .. מכמה סיבות .. שאין שם את החום ואת מה שיש כמעט בכל בית. אני רוצה לחיות לבד בלעדיי הבחור החששות שלי הם שאשבר ואהיה לבד .. הבעל הדירה מצפה לתשובה בקשר לבית עד מחר מה האעשה אני מבולבלת ושבורה בתודה אורית מחכה לתשובה מהר.

31/01/2012 | 22:27 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אורית שימי לב שמה שמנחה אותך בהחלטתך זה הפחד מהנטישה והפחד להיות לבד..שהם גורמים חשובים אך גם יועצים רעים ובטח לא מספיקים בכדי להחליט להשאר עם מישהו..דילדול כוחות או דימוי עצמי ירוד?כדאי אולי להוועץ בנושא עם פסיכיאטר.

מנהל פורום פסיכיאטריה